adószakértő jogász

Ügyvédi Irodánk 2005-ben alakult, és a Budapesti Ügyvédi Kamarában rendelkezik tagsággal.

Irodánk adóellenőrzésekre és adózási problémák, adózási kérdések megoldására szakosodott. Adójogi szakjogászokból álló csapatunk többsége az adóhatóság különböző szakterületénél állt köztisztviselői viszonyban, az adószakértői kérdésekben, NAV (APEH) előtti eljárásokban óriási tapasztalattal rendelkezünk.

Én magam a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem diplomát Cum Laude minősítéssel, majd ügyvédjelöltként helyezkedtem el. Tekintettel arra, hogy már ekkor is az adózási problémák megoldására fordítottam a legnagyobb figyelmet – az adószakértői terület volt számomra a legvonzóbb. Az adóhatóságnál ( NAV ) vállaltam munkát, mint köztisztviselő, hogy megfelelő tapasztalatot szerezzek. A Törvényességi  Osztályon  dolgoztam, ahol a különböző szakterületek működését (adóalany nyilvántartási, adóellenőrzési, végrehajtási) ellenőriztem, vizsgáltam. Az adóhatóságnál eltöltött évek alatt a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán másoddiplomáztam, és Adószakértő, Vámszakértő, és Illetékszakértő képesítést szereztem.

Irodánk elsősorban Adóellenőrzési esetek, mint vagyonosodási vizsgálat, visszaigénylendő áfa, beragadt áfa,  jövedéki ügyek, szerződések adójogi megítélése, felszámolás, könyvvizsgálati és adójogi cégátvilágítási ügyek területeken előforduló megoldására vállal megbízásokat, de ezeken kívül leendő ügyfeleink a klasszikus ügyvédi feladatok megoldásával kapcsolatban is nagy biztonsággal fordulhatnak hozzánk segítségért, megoldásért.

Irodánkban ezen kívül biztosítási szakjogászokból álló csapat is dolgozik, és a biztosítási jogviszonnyal kapcsolatban keletkező jogvitákban jogi tanácsadást nyújt, kárigények teljes körű – peres és peren kívüli – képviseletét látja el.

Eddigi tapasztalataink és kollégáink felkészültsége garantálja az elvégzendő jogi munka minőségét. A kapcsolattartás elsődleges nyelve a magyar, azonban az Iroda kifogástalan angol jogi szaknyelven is ellátja feladatait.

Meggyőződésünk, hogy szolgáltatásaink igénybevételével egy jól felkészült, megbízható, dinamikus és szigorú etikai normák szerint működő jogi szakértő munkájára számíthatnak meglévő és leendő ügyfeleink.